Aşa cum s-a întâmplat şi-n iarnă, când conducerea clubului Luceafărul Oradea nu a acceptat demisia lui Dan Dobai, nici demisia antrenorului Florin Fărcaş nu a fost aprobată de patronul Ioan Blidaru.

Patronul şi antrenorul s-au întâlnit şi au discutat după decizia de renunţare din partea lui Fărcaş, concluzionând că acesta va continua la timona formaţiei bihorene. De altfel, el a condus şi antrenamentul de joi şi va pregăti meciul de sâmbătă, cu Juventus Bucureşti.

"A fost o decizie la cald luată de antrenor pe care patronul nu a acceptat-o. Ei au discutat şi s-a ajuns la o înţelegere ca Florin să rămână în continuare antrenorul echipei noastre", a declarat pentru BIHOREANUL Cristian Sabău, directorul sportiv al clubului Luceafărul.

La rândul său, antrenorul declară acum că n-ar fi fost corect să demisioneze. "Nu mi-a fost acceptată demisia şi pentru că şi mai mulţi jucători m-au rugat să rămân, am decis să revin asupra deciziei, şi pentru unii jucători şi pentru conducere, pentru că, într-adevăr, nu era fair-play să las echipa acum înainte cu două zile de un meci important. Voi conduce echipa la meciul de sâmbătă, după care vom avea o nouă discuţie cu patronul şi vom vedea ce vom face în continuare", a declarat şi tehnicianul Florin Fărcaş.

Pe de altă parte, jucătorul Marius Feher a fost exclus din lot, el stârnind nemulţumirea antrenorului în ultima perioadă. De altfel, şi sportivul şi-ar fi dorit să plece, nemulţumit că nu ar fi jucat destul.