Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a judeţului Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, incidentul rutier a avut loc duminică, în jurul orei 02, pe drumul comunal Voivozi - Cuzap.

În timp ce conducea un autoturism care avea aplicate plăcuţe cu un număr provizoriu de înmatriculare, tânărul de 19 ani din Popeşti a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un stâlp de electricitate pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar apoi a fugit de la faţa locului.

„În urma cercetărilor efectuate, acesta a fost identificat de poliţişti, care au stabilit, în urma testării sale cu aparatul etilo-test, că prezenta o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat inspectorul principal Alina Dinu.

Totodată, poliţiştii au mai stabilit că tânărul nu are permis de conducere auto, iar autoturismul în cauză era neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora nu s-a impus spitalizarea", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.