Sportivii orădeni Laszlo Szoke şi Dan Fâşie, sportivi legitimaţi la secţia de judo de la CSM Liberty, au obţinut medalii la întrecerile Campionatului Naţional de Sambo pentru seniori, competiţie care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Laszlo Szoke a devenit campion al României şi a obţinut medalia de aur în proba de 68 de kilograme masculin, în timp ce Dan Fâşie a cucerit titlul de vicecampion naţional şi a fost medaliat cu argint în limitele categoriei 74 kilograme masculin.

De menţionat că la eveniment au participat şi alţi sportivi orădeni, actualmente legitimaţi la alte cluburi. Dintre aceştia, notabil este rezultatul obţinut de Lorena Podelenczki, care s-a situat pe locul I în proba de 72 kilograme feminin, dar şi cel al Patriciei Petraş, situată tot pe primul loc, în limitele categoriei 60 kilograme feminin.

Reamintim că sambo este o disciplină ce îmbină o combinaţie între judo şi jiu-jitsu japonez, shuai jiao chinez, bukh barilda mongol, wrestling şi box francez, kokh armen, chidaoba gruzin şi trântă moldovenească.