Folcloristul Cornel Borza s-ar cam retrage din activitatea artistică. A spus-o chiar el, ce-i drept voalat, într-o emisiune a colegei sale, Sânziana Toader Ardelean, de la Bihor TV, în care a dat vina pe oboseală, zicând că "toată viaţa am fost pe drumuri", iar acum şi-ar dori "o viaţă mai liniştită", fiindcă ar avea bani, după ce ar fi pus deoparte câte 100 de euro în fiecare lună din cei 42 de ani lucraţi cu carte de muncă.

Problema e, de fapt, alta, după cum s-a scăpat cântăreţul, şi anume că-i cam şomer, din pricină că de-o vreme oamenii preferă la evenimente artiste tinere, pe considerentul că sunt aspectuoase, deşi unele "nu cântă aşa bine".

Interpretul s-a mai lăudat că în 2018, când era consilier judeţean PNL, a votat bugetul alături de PSD şi UDMR de dragul angajaţilor CJ care riscau să rămână fără bani.

Dar şi că, în ciuda faimei de "trădător" câştigată atunci, azi ar fi curtat de mai multe partide, iar el, mărinimos, poate acceptă vreuna dintre oferte, măcar "ca să-mi umplu timpul". Păi, unde mai găseşti în Bihor un specialist atât de bun şi, mai ales, atât de modest ca el?

Vezi mai jos emisiunea!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!