Două femei din Oradea sunt căutate de poliţişti după ce au fost date dispărute de familiile lor.

Orădeanca Mădălina Ioana Ghenghiu, de 35 ani, a fost dată dispărută de concubinul ei în data de 23 noiembrie. "Aceasta a plecat de acasă voluntar în cursul zilei de 19 noiembrie şi nu a mai revenit", se arată într-un comunicat transmis, joi, pe marginea cazului, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Femeia are o înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 55 de kilograme, constituție normală, faţă rotundă, ochi căprui, ten deschis, păr roșcat, lung. Când a plecat de acasă, purta geacă neagră, cu guler alb, blugi albaștri, pantofi sport roz.

Dezsi Katalin, 67 ani, a plecat de acasă marţi dimineaţa, în jurul orei 11, iar de atunci familia ei nu a mai reuşit să o contacteze. Ea are o înălţime de 1,65 metri, greutate de aproximativ 70 de kilograme, constituție robustă, faţă ovală, ochi albaștri, ten deschis, păr vopsit blond. "Ca semn particular, îi lipsesc mai mulți dinți din partea superioară", spun poliţiştii. 

În dimineaţa în care a plecat, Dezsi Katalin purta o geacă neagră, pantaloni negri, pantofi negri. Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.