Patru jucători şi antrenorul principal de la CSM CSU Oradea au participat la All Star Game-ul baschetului românesc, eveniment ce s-a desfăşurat miercuri la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Ca de obicei, meciul a opus Selecţionata Nordului cu cea a Sudului, iar componenţii echipei CSM CSU Oradea au făcut parte din selecţionata nordică, formaţie care s-a şi impus, de fapt, în acest joc cu scorul de 125-122.

Cinci reprezentanţi ai CSM CSU Oradea au luat parte la această sărbătoare anuală a baschetului românesc: Bobe Nicolescu, care a fost titular, Andrei Mandache, Muhamed Pasalic şi Goran Gajovic şi antrenorul Cristian Achim.

Mai mult decât atât, Bobe Nicolescu a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al meciului. Extrema lui CSM CSU Oradea a totalizat 29 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive. De asemenea, Muhamed Pasalic a câştigat concursul de aruncări de trei puncte.

La rândul său, Goran Gajovic a fost finalist al concursului de slam dunk. Acesta a fost câştigat de tânărul Camil Berculescu. El a fost ajutat la una dintre execuţii de către Andrei Mandache. Berculescu a marcat un slam dunk sărind peste căpitanul CSM-ului, jucător înalt de 1.90 metri.

Şi antrenorul Cristian Achim a participat la un concurs de aruncări pe echipe, alături de ceilalţi trei antrenori invitaţi, Mihai Silvăşan, Hristu Şapera şi Dan Fleşeriu.  Astfel, fiecare echipă a fost alcătuită dintr-un antrenor, un jucător român şi un tânăr practicant al baschetului din Sfântu Gheorghe.