Baschetbaliştii echipei campioane CSM CSU Oradea se pregătesc de un nou duel european. Astfel, "roş-albaştrii" vor susţine miercuri jocul din etapa a III-a a Grupei A din cadrul FIBA Europe Cup.

În partida care este programată la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 19, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi vizita vizita echipei turce Sakarya BSB.

Se anunţă un nou joc dificil pentru baschetbaliştii formaţiei orădene, care au înregistrat numai înfrângeri până acum în această competiţie. Duminică, ei au cedat şi jocul din campionat de la Craiova.

De cealaltă parte, formaţie turcă vine la Oradea, după ce a obţinut două victorii în deplasare pe parcursul săptămânii precedente, una în Germania, iar cealaltă pe terenul lui Anadolu Efes Istanbul, deţinătoarea Cupei Turciei şi echipă angrenată în Euroliga masculină.

Iubitorii baschetului orădean se pot aştepta, astfel, la o confruntare cât se poate de interesantă, în cadrul căreia bihorenii vor încerca să se reabiliteze, după rezultatele negative obţinute în ultimele partide.

Meciul dintre CSM CSU Oradea şi Sakarya BSB va fi transmis în direct de Digi Sport.