Primăria cheamă orădenii la curăţenie, în cadrul proiectului "Let's Do It Romania". "Toţi cetăţenii din municipiu sunt aşteptaţi sâmbătă, 28 septembrie, să se alăture proiectului "Let'S Do It Romania! - Bihor" pentru a avea cu toţii un climat mai placut în oraş şi o viaţă mai sănătoasă", arată un comunicat transmis luni de reprezentanţii municipalităţii.

Punctul de întâlnire este sâmbătă, la ora 9, în parcarea de la Lotus Center. Primăria va contribui cu saci, mănuşi şi voluntari, iar operatorul de salubritate RER Ecologic SA va asigura încarcarea deşurilor colectate în saci de către voluntari într-un mijloc de transport pus la dispoziţie.

Astfel, vor fi curăţate şi salubrizate, pe tronsoane, malurile Crişului Repede (între Podul Densusianu şi Podul Decebal, Podul Decebal şi Podul Ferdinand, Pod Ferdinand şi Podul Dacia, Pod Dacia şi Pod Dragoş Vodă), malurile pârâului Peţa (între podul din Calea Aradului şi cel de pe strada Universitaţii, între podul din Universităţii şi cel din Cantemir, între podul din Cantemir şi cel de pe Seleuşului), respectiv cartierul Grigorescu, înspre pădure.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, sâmbătă, 28 septembrie, bihorenii sunt chemaţi la curăţenie generală în judeţ, în cadrul celebrei campanii de voluntariat "Let's Do It", desfăşurată simultan în toate judeţele ţării.

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul "Curăţenie "smart": Bihorenii, invitaţi să găsească gunoaiele ce trebuie curăţate la acţiunea "Let's Do It"