Cabinetul medical Kinetic Reform din Oradea, care tratează cu succes cifoza, cocoaşa provocată de poziţia vicioasă în timpul utilizării telefonului, tabletei sau laptopului, împlineşte miercuri, 15 martie, doi ani de la deschidere.

Ziua de sărbătoare va fi una a porţilor deschise, orice doritor putând să încerce gratuit cele 10 terapii disponibile aici. Kinetic Reform, situat pe strada Meşteşugarilor nr. 51/B, va fi deschis, ca în fiecare zi, în intervalul orar 10-19.

Deschis pentru toţi

"Îi aşteptăm pe toţi cei dornici să cunoască aparatele revoluţionare ori să lucreze alături de fizioterapeuţii noştri. Pentru fiecare terapie, fiecare persoană, indiferent de vârstă, va avea alocat un interval de 10-20 de minute. Cei care până acum au fost curioşi de cum decurge o şedinţă de kinetoterapie, una de drenaj limfatic sau de termomasaj pot să vină să se convingă singuri de beneficiile acestora", a declarat Denisa Lontiş Martin, proprietara centrului medical.

Persoanele care vor trece miercuri pragul Kinetic Reform vor cunoaşte fizioterapeuţi cu experienţă şi vor putea încerca fie o şedinţă de masaj terapeutic, de drenaj limfatic sau de termomasaj, fie să facă exerciţii la aparatul de pilates, să testeze terapia Teccar sau cea cu laser, electrosimularea, reflexoterapia sau un masaj anticelulitic.

Participanţii trebuie să fie îmbrăcaţi comod, cu o vestimaţie potrivită pentru exerciţii fizice.

10% reducere

"Ziua de miercuri va fi despre cunoaştere. Noi vom fi pregătiţi să-i ajutăm şi să-i sfătuim pe cei care ajung la noi, dar şi să le răspundem tuturor întrebărilor lor. Aşteptăm atât copii însoţiţi de părinţii lor, cât şi tineri sau persoane vârstnice care sunt dornice să afle cum îşi pot îmbunătăţi starea de bine şi postura prin sport", a mai spus Denisa.

Tot miercuri, la cumpărarea oricărui abonament din lista Kinetic Reform, se va aplica o reducere de 10%. Fără discount, un abonament de 8 şedinţe de kinetoterapie costă 560 lei, unul de 12 şedinţe 840 lei, iar unul de patru şedinţe de masaj terapeutic de câte 60 de minute costă 320 lei.

Echipa Denisei mai cuprinde încă alte patru specialiste în fizioterapie, kinetoterapie şi pilates.

Lista lor poate fi analizată pe pagina de Facebook a centrului medical.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!