Fostul șef al Tineretului Liberal din Bihor, domnul Bogdan Pater, s-a mutat la București, unde prestează pe post de comunicator al Partidului. „Justițiarii” din Capitală l-au surprins la o întâlnire cu o domnișoară de 14 ani, pe la 2 noaptea, după ce, în prealabil, au avut discuții suculente pe rețelele sociale.

Din discuții reiese că i-ar fi propus să meargă la el acasă „să ciocnim un pahar”, dar ar fi și adus vorba de „chestii de 18+”.  

Domnul Pater spune că, prin prisma meseriei, vorbește zilnic cu tinerii orbiți de mirajul liberal. Așa că mă aștept ca liderii PNL să-i dea și o decorație, pentru că omul acesta muncește zi și noapte - văd că mai ales noaptea! - pentru răspândirea mesajului Brătienilor. 

Sau, cine știe, întâlnirea de după miezul nopții ar fi fost pusă la cale pentru ca Pater să-i arate domnișoarei colecția lui de timbre?

Până la urmă, juridic, Bogdan este intangibil. El zice că a făcut exclusiv politică cu domnișoara, chiar dacă în timp s-ar fi putut ajunge la politică demografică. Și dacă - Doamne, ferește! - persoana despre care s-ar presupune că ar fi dornică să intre în PNL ar fi rămas gravidă, s-ar fi chemat sarcină de partid?

Nu mă aștept ca domnul Pater să demisioneze, pentru că face parte dintr-o coaliție în care acest termen este exclus. La ce bulibășeală este în PNL, nu m-ar mira să nici nu mai existe o Comisie de Etică, ci un stabor. Deși niciunui stabor nu i s-ar părea normal ca un bărbat de 35 de ani să umble noaptea cu o fată de 14 ani... 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!