Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, l-a numit luni ca manager al Spitalului CFR din Oradea pe colegul său de partid, Marius Chipurici. Contactat de BIHOREANUL, acesta a declarat că îşi va lua postul în primire în cursul zilei de marţi, deoarece nu ştia despre numirea sa.

Întrebat cine l-a propus să conducă unitatea subordonată Ministerului Transporturilor, Chipurici a spus că nu ştie şi că numirea îl miră până şi pe el. "Nu ştiam că am fost propus, încă nici nu am aflat cine m-a propus, dar am acceptat şi voi merge mâine (n.r. - marţi) să discut cu viitorii colegi", a spus Chipurici.

Marius Chipurici a absolvit trei facultăţi şi are trei licenţe (în Medicină, Chimie şi Fizică), plus două masterate (în Medicină şi în Management medical) şi un doctorat (în Farmacologie). De asemenea, el a absolvit şi cursului Institutului Naţional de Administraţie, pentru a intra în Corpul Înalţilor Funcţionari Publici.

În prezent, Chipurici este asistent universitar la Facultatea de Medicină şi Farmacie, în paralel având un cabinet judiciar de expertize medicale.

El îl înlocuieşte în funcţia de manager al Spitalului CFR din Oradea pe economistul Florin Daniel Bucurean, motivele schimbării acestuia cu Chipurici nefiind făcute publice în ordinul ministrului Transporturilor.