Tribunalul Bihor a admis, vineri, în parte, recursul formulat de procurori împotriva deciziei luate cu o zi înainte de Judecătoria Oradea de a-l elibera pe celebrul Markovics Romulus din arest.

Magistraţii au menţinut hotărârea colegilor lor de la Judecătorie şi au dispus punerea în libertate a interlopului, însă i-au stabilit reguli stricte.

Astfel, în următoarele 30 de zile, pe lângă condiţia de a nu părăsi ţara şi aceea de a se prezenta în faţa instanţei şi la Poliţie ori de câte ori va fi chemat, lui Romi Neguş i s-a interzis să intre în vreun local public, precum baruri, restaurante, cafenele, discoteci sau cluburi.

Totodată, i s-a interzis să ia legătura cu 22 persoane care au legătură cu dosarul în care este judecat pentru loviri, distrugere, tulburarea liniştii şi ordinii publice respectiv ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit deciziei Tribunalului Bihor, şefului clanului ţigănesc nu îi este permis să discute cu persoanele care l-au însoţit în localul Atti's şi care sunt încă cercetate de Poliţie: Murvai Iuliu, Marcel Tudoran, Varga Zoltan şi Viorel Budău, dar şi cu patronul clubului Atti's, Lasztoczi Attila Robert, pe care l-a agresat, respectiv cu martorii din dosar: Cristian Baidoc, Claudiu Miclăuş, Florin Claudiu Cora, Paul Sebastian Bila, Mihai Florin Gabor, Nicoleta Afrodita Jecan, Laviniu Ioan Lascu, Claudia Anca Ciobanu, Maria Beata Şantai.

Aşa cum a arătat BIHOREANUL, Judecătoria Oradea a dispus, joi, eliberarea din arest a lui Neguş, înlocuindu-i măsura cu interdicţia de a nu părăsi ţara pentru următoarele 30 de zile, interzicându-i doar să intre în localul Atti's şi să ia legătura cu patronul clubului respectiv cu martorii din proces.