Licitaţiile pentru construirea celor două pasaje supraterane peste şoseua de centură la intersecţiile cu DN 76 şi DN 79 de la ieşirea din Oradea spre Deva şi Arad au fost anulate. Primăria a anunţat luni contramandarea procedurilor de achiziţie pe fondul numărului mare de cereri de clarificare depuse de pontenţialii ofertanţi. Măsura a fost luată pentru revizuirea proiectelor celor două lucrări şi eliminarea eventualelor neclarităţi.

"Estimăm reluarea procedurilor de achiziţie pentru pasajele supraterane pe DN 76 şi DN 79 până la mijlocul lunii februarie 2014", a declarat directorul tehnic al Primărie, Mircea Ghitea.

Anunţurile privind organizarea celor două licitaţii au fost postate de municipalitate în sistemul electronic de achiziţii publice la începutul lunii ianuarie.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru lucrările de construcţie a pasajului de pe DN 76, estimate la 19,2 milioane lei, a expirat pe 31 ianuarie. Pentru construcţia pasajului peste DN 79, al cărui preţ a fost estimat la 19,9 milioane lei, ofertele s-au putut depune până pe pe 3 februarie.