Lidl îşi inaugurează joi dimineaţă cel de-a doilea magazin din Oradea. Situat în strada Tudor Vladimirescu 87, peste drum de Penny Market, în apropierea intersecţiei cu străzile Oneştilor şi Lăpuşului, cel de-a doilea magazin Lidl din Oradea, respectiv al 148-lea din România, îşi doreşte să atragă clienţii încă de la deschidere.

„Aşa cum obişnuieşte la fiecare deschidere, Lidl va organiza concursul „3 minute de cumpărături". În cursul acestei săptămâni, de joi până duminică, toţi clienţii care vor face cumpărături în valoare de minim 100 lei vor primi un tichet pentru înscrierea la o tombolă. Câştigătorul desemnat în urma extragerii va pleca acasă cu tot ceea ce va reuşi să pună în coş în 3 minute", a declarat Lucian Vodă, directorul de vânzări pe Transilvania, miercuri, în cadrul unei prezentări a magazinului făcută pentru oficialităţi.

La eveniment au participat, printre alţii, viceprimarul Oradiei, Mircea Mălan, directoarea adjunctă a Direcţiei de Sănătate Publică, Zoia Bitea, şi colaboratori ai lanţului de magazine. Lucian Vodă a insistat asupra faptului că în ziua deschiderii magazinul va oferi clienţilor reduceri de preţuri de până la 60% pentru un număr mare de produse. „Promoţiile nu se vor opri însă aici. În fiecare săptămână vom avea două promoţii în cursul zilei de luni şi joi", a spus directorul de vânzări.

Noul magazin Lidl are o suprafaţă de 1.286 metri pătraţi, oferă clienţilor 112 locuri de parcare şi este deservit de 19 angajaţi. Lidl numără în prezent în România 3.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centre regionale de distribuţie şi sediul central. Acesta este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, reunind circa 9.000 de magazine în peste 20 de ţări europene. Cu un număr de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.