În acest sfârşit de săptămână debutează jocurile din 2024 din Liga a III-a la fotbal. Primele partide sunt programate vineri de la ora 15, iar între acestea se numără şi meciul în care este implicată o echipă bihoreană. Este vorba despre Crişul Sântandrei, care va juca la Cluj Napoca, pe Stadionul Clujana, în compania formaţiei Sănătatea Servicii Publice Cluj.

Este un meci care contează pentru etapa a 16-a a Seriei a 10-a din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării şi care va fi arbitrat de Mihai Motan din Târgovişte.

Întărită serios în această iarnă, în special cu jucătorii care au plecat de la FC Bihor, Crişul Sântandrei se anunţă o echipă redutabilă în stagiunea de primăvară. Astfel, este interesant de urmărit cum se va descurca în aceste jocuri care vor urma.

În clasament, Crişul Sântandrei ocupă locul 4 în serie, în timp ce Sănătatea Cluj este pe 8.

Cealaltă echipă bihoreană din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, Lotus Băile Felix va juca tot în deplasare, dar sâmbătă, atunci când va juca şi FC Bihor, de la ora 15.

Jucătorii de la Lotus vor susţine primul joc oficial din noul an la Sighetu Marmaţiei, pe Stadionul Solovan, cu echipa locală CSM.

Se anunţă un duel interesant şi la Sighet, unde se vor întâlni două echipe care sunt despărţite doar de două puncte în clasament. Lotus Băile Felix ocupă locul 3, în timp ce CSM Sighet este pe poziţia a 5-a.

În prima rundă din 2024 din Seria a 10-a a Ligii a III-a, liderul SCM Zalău joacă vineri la Baia Mare, cu Minaur, în timp ce CSM Olimpia Satu Mare, de pe locul 2, are duel sâmbătă acasă, cu Victoria Carei.

În Seria a 8-a, seria orădenilor de la FC Bihor, un singur meci este programat vineri de la ora 15, Phoenix Buziaş – CSC Peciu Nou. Restul disputelor vor avea loc o zi mai târziu. Astfel, atunci va juca şi Poli Timişoara, acasă, cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!