În acest sfârşit de săptămână sunt programate jocurile unei noi runde, cea cu numărul 4, din eşalonul III al fotbalului românesc. Toate cele trei formaţii bihorene, componente ale Seriei a 10-a, vor evolua sâmbătă.

CAO 1910 Oradea va primi la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" replica echipei Luceafărul Oradea. Va fi cel de-al doilea derby local din acest sezon, după ce tot Luceafărul a fost implicat săptămâna trecută în primul derby al judeţului Bihor, când a evoluat acasă cu Lotus Băile Felix, pierzând cu scorul de 0-2.

Şi de această dată tânăra echipă a clubului Luceafărul porneşte cu şansa a doua în disputa cu trupa pregătită de Florin Fărcaş, o echipă CAO care a avut un start de sezon bun, obţinând două victorii în campionat, dar şi trei succese în Cupa României.

În prezent, CAO ocupă locul 3 cu 7 puncte şi aşteaptă orice pas greşit din partea primelor două clasate, Minaur Baia Mare şi CFR Cluj II pentru a mai urca în ierarhie.

De partea cealaltă, Luceafărul Oradea vine la acest meci de pe locul 7, cu un singur punct, după ce a înregistat un egal şi două înfrângeri.

Meciul de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", dintre cele două echipe bihorene, va debuta sâmbătă de la ora 17, preţul unui bilet de intrare la meci fiind în continuare de 10 lei, cu gratuitate pentru copii sub 14 ani, pe baza carnetului de elev. Accesul spectatorilor se face pe baza protocolului medical, care ţine cont de vaccinare sau testare, iar în tribune este obligatorie masca de protecţie.

Cealaltă echipă bihoreană din competiţie, Lotus Băile Felix, va evolua sâmbătă acasă, la Sânmartin, cu Progresul Şomcuta Mare. Teoretic, şi aici gazdele sunt mari favorite, cei de la Şomcuta venind în Bihor de pe antepenultima poziţie, cu un singur punct. Lotus, în schimb, are două victorii şi se situează pe poziţia a 5-a.

Şi acest meci va debuta de la ora 17.


Programul complet al etapei a 4-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 17

FCFR 1907 Cluj 2 - FC Someşul Dej

Sâmbătă, ora 17

CSM Satu Mare - Sportul 2007 Şimleu Silvaniei

Minaur Baia Mare - SCM Zalău

Lotus Băile Felix - Progresul Şomcuta Mare

CAO 1910 Oradea - Luceafărul Oradea