În acest sfârşit de săptămână se vor desfăşura jocurile etapei cu numărul 4 din cadrul celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Ca de obicei, în Seria a 10-a, unde evoluează echipele bihorene, toate jocurile sunt programate sâmbătă.

Întrucât s-a schimbat luna, se schimbă şi ora de start a partidelor, care în octombrie devine 15.

Dintre cele trei reprezentante ale Bihorului, doar una va evolua sâmbătă acasă, CSC Sânmartin, iar CAO 1910 şi Luceafărul Oradea vor juca pe teren străin.

După ce la finalul meciului din cupă de săptămâna trecută, CSC Sânmartin a aflat că are şapte jucători infectaţi cu coronavirus, testarea efectuată în această săptămână a arătat că doar trei membri ai echipei au mai rămas pozitivi.

Este vorba despre portarul Barabaş şi jucătorii Habakuk şi Sfârlea. În aceste condiţii, echipa bihoreană a fost programată de FRF în etapă. CSC Sânmartin revine în campionat cu un joc programat pe teren propriu, unde vor primi replica celor de la SCM Zalău, o echipă cu pretenţii anul acesta, care în runda precedentă s-a impus clar, cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

"Sunt trei jucători de bază din echipa noastră care ne lipsesc la acest meci. Întâlnim o echipă bună, care şi-a propus multe în acest sezon. Am văzut-o la meciul cu Luceafărul, este o formaţie redutabilă", a declarat, pentru BIHOREANUL, antrenorul Cosmin Bodea.

Partida CSC Sânmartin - SCM Zalău va avea loc pe noua bază sportivă din Sânmartin a echipei bihorene.

Luceafărul Oradea va juca sâmbătă, tot de la ora 15, pe terenul primei clasate, Minaur Baia Mare.

În fine, CAO 1910 Oradea va face deplasarea sâmbătă la Şimleu Silvaniei, pentru jocul cu echipa gazdă Sportul.

Se anunţă, aşadar, o etapă dificilă pentru reprezentantele judeţului Bihor. 


Programul complet al etapei a 4-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal (sâmbătă, 3 octombrie, ora 15):

CSC Sânmartin - SCM Zalău
Minaur Baia Mare - Luceafărul Oradea
Unu Fotbal Club Gloria - Someşul Dej
Sportul Şimleu Silvaniei - CAO 1910 Oradea
CSM Satu Mare - Progresul Şomcuta Mare