Ajunși pe locul 13, după înfrângerea din deplasare, de la Cisnădie, din fața formației Viitorul Șelimbăr, fotbaliștii de la CSC Sânmartin speră să urce din nou în clasament, vineri, când vor disputa jocul din etapa a 7-a a campionatului Ligii a III-a.

Elevii antrenorului Călin Cheregi vor evolua de această dată pe teren propriu, în compania bistrițenilor de la Unu FC Gloria. Meciul este programat cu începere de la ora 15, urmând a fi arbitrat de George Cătălin Roman din Grădinari, județul Timiş.

Partida, care va avea loc la Sântion, va opune două formaţii care sunt despărţite de un singur punct în clasament. Cu 7 puncte, după două victorii şi un rezultat de egalitate, CSC Sânmartin ocupă locul 13, în timp ce bistriţenii au 8 puncte, ca urmare a două victorii şi două rezultate de egalitate înregistrate. Totuşi cei de la Gloria ocupă locul 7 al ierarhiei. O victorie a trupei pegătite de Căşin Cheregi îi poate propulasa destul de mult în clasament însă şi pe cei de la CSC.

Cealaltă formaţie din judeţul Bihor din Liga a III-a, Luceafărul Oradea, va evolua sâmbătă, de la ora 15, în judeţul Alba, cu cei de la Industria Galda.

La acest meci abordarea este diferită însă, pentru că bihorenii de la Luceafărul vin de pe poziţia a II-a a clasamentului, cu 15 puncte, după cinci victorii în şase partide, şi se vor confrunta cu gazdele de la Galda, situate pe ultimul loc, fără niciun punct, după primele şase runde. Astfel, trupa pregătită de Dragoş Militaru este favorită în această partidă şi speră să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc.


Programul etapei a 7-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 15:

Avântul Reghin - Unirea Dej
CFR Cluj 2 - Viitorul Şelimbăr
CS Sânmartin - Unu Fotbal Club Gloria
Sticla Arieşul Turda - SCM Zalău

Sâmbătă, ora 15:

Fotbal Comuna Recea - Unirea 1924
Metalurgistul Cugir - Sănătatea Cluj
Minaur Baia Mare - AFC Odorheiu Secuiesc
Industria Galda - Luceafărul Oradea