După Cupa României, echipele de fotbal din România îşi îndreaptă din nou atenţia către campionat. În Liga a III-a, unde are şi judeţul Bihor reprezentante, sâmbătă de la ora 17 este programată etapa a 5-a.

Dintre cele trei echipe bihorene, doar Luceafărul Oradea va evolua pe teren propriu, în compania celor de la CFR Cluj II.

Meciul se va desfăşura pe Stadionul Luceafărul şi va opune echipele situate pe locul 8 – Luceafărul, cu 1 punct, şi locul 5 – CFR Cluj II, cu 7 puncte.

Tânăra formaţie a clubului Luceafărul va avea parte din nou de un adversar dificil, cei de la CFR Cluj II având două victorii şi un egal în primele patru runde, în timp ce luceferii nu au decât un rezultat de egalitate, restul fiind înfrângeri.

În schimb, celelalte două echipe bihorene, CAO 1910 Oradea şi Lotus Băile Felix, au programate jocuri în deplasare în această etapă.

CAO va avea o misiune ceva mai facilă, pentru că va juca în Maramureş, pe terenul ultimei clasate, Progresul Şomcuta Mare. Conform antrenorului Florin Fărcaş, se anunţă, totuşi, "un joc dificil, pentru că noi venim după un meci în cupă, de miercuri, iar ei vor dori să spargă gheaţa şi să acumuleze primele puncte în actualul sezon".

CAO, reamintim, ocupă locul 2 în Seria a 10-a, cu 10 puncte, după ce a obţinut trei victorii şi un egal în primele patru etape. De partea cealaltă, Progresul Şomcuta se prezintă la acest meci cu patru înfrângeri.

Ajunsă şi ea pe podium, Lotus Băile Felix are meci tot pe teren străin în acest weekend, dar în compania unui adversar mult mai dificil, SCM Zalău, echipă care luptă pentru promovare. Lotus are 3 victorii şi o înfrângere şi ocupă locul 3, în timp ce SCM Zalău, cu 2 victorii şi 2 înfrângeri, este pe 6.


Programul etapei a 5-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a:

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 17

FC Someşul Dej - CSM Satu Mare

Luceafărul Oradea - CFR 1907 Cluj II

Progresul Şomcuta Mare - CAO 1910 Oradea

SCM Zalău - Lotus Băile Felix  

Sportul 2007 Şimleu Silvaniei - Minaur Baia Mare