Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor susţine miercuri un nou joc în deplasare, în cadrul Ligii Naţionale. În etapa a 26-a, trupa bihoreană va evolua la Sibiu, cu echipa locală BC CSU, formaţie situată pe locul 6 în TOP 10.

Meciul este programat la Sala Transilvania de la ora 18 şi va fi televizat, putând fi urmărit pe canalele Digi Sport şi Prima Sport, dar şi online pe FRB TV (YouTube).

Se anunţă un joc interesant, întrucât sibienii vin după două înfrângeri consecutive, în timp ce orădenii au 21 de victorii consecutive în Liga Naţională.

Totuşi, formaţia de pe Cibin are 9-2 în meciurile susţinute pe teren propriu în actuala ediţie de campionat. BC CSU Sibiu a pierdut la Sala Transilvania doar în partidele cu Rapid Bucureşti şi U-BT Cluj-Napoca, confirmând că este una dintre cele mai redutabile formaţii pe teren propriu din campionat.

Aflată pe primul loc, cu un bilanţ de 10-1 în deplasare, CSM CSU Oradea nu se poate gândi însă decât la un nou succes, care să-i consolideze prima poziţie în ierarhie şi care să o facă să termine luna martie neînvinsă.

„Formaţia din Sibiu este caracterizată de un joc în care intensitatea şi consumul de energie sunt elemente de bază. CSU beneficiază de sprijinul unui public vocal şi care transmite echipei un nivel suplimentar de încredere. Totodată, sub comanda lui Tomas Rinkevicius, galben-albaştrii au făcut pasul următor în ceea ce priveşte jocul colectiv şi exprimarea ca echipă în ambele faze ale jocului", transmite clubul bihorean pe site-ul oficial, în prefaţa întâlnirii.

De la CSM CSU Oradea vor absenta Justin Carter, în continuare nerefăcut, şi Nikola Markovic, care se va afla la cea de-a doua şi ultima etapă de suspendare, după decizia luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Baschet în urma meciului cu U-BT Cluj-Napoca. De asemenea, este suspendat şi antrenorul secund Radovan Markovic.

În meciul tur, la Arena Antonio Alexe, CSM CSU Oradea s-a impus la limită, cu scorul de 81-80.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!