Atleta bihoreană Ligia Bara Grozav, sportivă legitimată la CSM CSU Oradea, a devenit vicecampioană naţională în proba de săritură în înălţime. Antrenată de Mariana şi Virgil Preda, Ligia a luat startul în cadrul Campionatelor Naţionale de sală pentru seniori şi tineret, competiţie care s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti.

De menţioat că atleta orădeană a obţinut acelaşi rezultat cu câştigătoarea probei, Daniela Stanciu de la CSA Steaua Bucureşti. Ambele sportive au depăşit borna 1.84 metri, însă departajarea s-a făcut la numărul de încercări, unde sportiva de la Steaua a avut mai puţine decât Ligia.

Competiţia naţională de atletism în sală a ajuns în acest an la cea de-a 48-a ediţie, ea desfăşurându-se sâmbătă şi duminică în sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu".

La întreceri au mai participat însă şi alţi sportivi de la CSM CSU Oradea, care au obţinut următoarele rezultate: Delia Neag - locul 7 la proba de săritură în înălţime feminin, după un rezultat de 1.65 metri; Ştefan Hercuţ - o locul 8 în proba de 3.000 metri cu un rezultat de 8 minute 43.63 secunde şi Iuliu Manoilă - locul 13 la săritura în lungime, cu rezultatul de 6.65 metri.