Fost secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni pe vremea lui Liviu Dragnea, orădeanca Lilla Debelka este aproape să bată recordul la numărul de partide prin care a trecut.

După ce a plecat din PSD, în 2021, pentru a se înscrie în Alianța pentru Patrie, înființată de idolul ei, Liviu Dragnea, ulterior, când acesta s-a certat cu Codrin Ștefănescu și a înființat Partidul Mișcarea România Suverană, s-a dus după el.

Acum, Lilla l-a lăsat în urmă, înrolându-se în noul Partid al Republicanilor din România, înființat în vară de fostul deputat ALDE de Timiș, Marian Cucșa, și aliat cu AUR.

Debelka a devenit vicepreședintă PRR la nivel național, adică vice-șefă peste probabil o mână de oameni, căci pare greu de crezut că Republicanii ar fi mai mulți membri decât degetele unei mâini.

Haios este că printre puținii săi urmăritori pe Facebook, Lilla are critici care îi bat obrazul că deja a pierdut socoteala partidelor prin care a trecut. Adevărul e că o valoare politică, așa cum este ea, trebuie să caute mult și bine până să-și afle locul...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!