Primarul PSD al comunei Finiş, Ioan Man, mai cunoscut după porecla „Linte” printre consăteni, are noi belele. Săteanul care anul trecut l-a imortalizat cu lemne furate în maşină şi l-a dat pe mâna poliţiştilor l-a luat din nou în vizor, după ce a descoperit că exploatează pădurea comunei printr-o firmă înfiinţată pe numele unui văr al său.

În înregistrările video postate pe reţelele de socializare, transmise şi BIHOREANULUI, se vede cum buştenii sunt traşi din pădure şi târâţi pe şosea, dar şi mizeria lăsată în urmă de utilaje, în condiţiile în care, potrivit legii, firmele de exploatare lemnoasă au obligaţia să amenajeze platforme speciale pentru astfel de activităţi.

„Linte îşi face damblaua, dar în Primărie nu calcă, n-are timp din cauza afacerilor. Ne «beleşte» toţi munţii, lemnele se trag pe şoseaua proaspăt făcută din bani europeni, iară instituţiile statului nu fac nimic”, s-a plâns Adrian Cârge şi pe Facebook, şi lui Bihorel, supărat că de două săptămâni, de când a sesizat problemele, nici Prefectura, nici Garda Forestieră nu au trimis vreun control în teritoriu. Deocamdată...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!