În comuna Finiş, edilul Ioan Man, recent ajuns în anchetă penală pentru un transport de lemne fără acte, are noi belele, căci nu mai reuşeşte să împace şi capra, şi varza, adică şi pe sătenii de la deal, şi pe cei din vale.

Motivul e apa din reţeaua localităţii, captată dintr-un izvor care, de când cu canicula şi seceta, a rămas fără debit pentru că oamenii o folosesc la irigarea grădinilor.

Urmarea? Primarul le dă tuturor apă cu porţia, când sus, când jos, ca să fie pentru toată lumea.

Situaţia le-a scos din pepeni pe unele gospodine, care au ajuns să-l ruşineze pe Facebook, dar nici edilul nu s-a lăsat, beştelindu-le într-un limbaj de mahala şi cu o gramatică aproximativă.

Supărată, una dintre localnice i s-a plâns şi lui Bihorel, pârându-l pe edil că stă pe internet şi le jigneşte, ba mai şi ţine votanţii pe ajutoare sociale, în loc să-i trimită să cureţe văile ajunse focare de infecţie din pricina mizeriilor strânse.

mizerii comuna Finiș, Bihor

Dar Man nu numai că nu-şi cere scuze, ci susţine că mizeriile le-ar fi aruncat chiar reclamantele, ca să aibă ce poza, prin urmare va avea ac de cojocul lor, arătând lumii ce hram poartă ele.

Bihorel aşteaptă cu interes dezvăluirile, dar până atunci îi recomandă primarului să rezolve şi din problemele pentru care a fost ales.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!