Directorul Liviu Andrica a câştigat încă un mandat la conducerea Administraţiei Domeniului Public, care gestionează pieţele şi ştrandurile orădene, în urma unei proceduri de selecţie la care nu a avut contracandidat.

Andrica a susţinut proba de prezentare a documentelor urmată de cea de interviu în prima parte a lunii iulie, după care, pe 14 iulie, Comitetul de nominalizare şi remunerare a propus Consiliului de Administraţie numirea acestuia pe funcţie.

Ca până acum, Andrica va fi secondat în nou mandat pe patru ani de directorul tehnic Silviu Petriţa şi de directoarea economică Ioana Mocan.

"În următoarea etapă vom depune planul de management, care va fi pus în concordanţă cu planul Consiliului de Administraţie, după care se va trece la semnarea contractului de management", a spus directorul.

ADP a încheiat anul 2016 cu un profit de 700.000 euro, sumă din care 350.000 euro a plătit Primăriei cu titlu de participare la profit. Investiţiile derulate de societate anul trecut s-au ridicat la 758.000 euro.