Administraţia Parcului Industrial Eurobusiness a activat începând de vineri secţiunea "Cariere" de pe site-ul oficial www.eurobusinessparc.ro. Conform unui comunicat al municipalităţii, firmele din parcul industrial au de acum posibilitatea de a anunţa public, în mod rapid, posturile disponibile pentru care pot aplica bihorenii în căutarea unui loc de muncă. Companiile vor gestiona singure informaţia postată pe site.

Deocamdată la secţiunea "cariere" figurează doar firmele Plexus Services specializată în ansamblarea de echipamente electronice, Schinheung Electronics (prelucrări de precizie, injectarea cu plastic a produselor electronice şi ansamblarea produselor audio - video) şi Faist Mekatronic (turnătorie aluminiu sub presiune, prelucrări mecanice de înaltă precizie, galvanizare).

Conform ofertelor de muncă postate până acum pe site firma Plexus este deocamdată singura în căutare de angajaţi. Posturile disponibile sunt de la achizitor şi controlori calitate până la şefi de echipă, tehnicieni şi ingineri, iar cerinţele job-ului pot fi consulate la secţiunea "Cariere".