Fotbaliştii de la Lotus Băile Felix au trebuit să se recunoască învinşi în partida de vineri, din penultima etapă a sezonului regular din Liga a III-a.

Trupa bihoreană a evoluat la Bistriţa, pe terenul echipei de pe locul II, în faţa căreia a cedat la limită, cu scorul de 0-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 73, de Carl Davordzie, care a înscris cu un şut pe jos de la marginea careului.

După aspectul jocului, trupa pregătită de antrenorul Gheorghe Ghiţ se poate considera nedreptăţită, întrucât a primit un gol care putea fi evitat, iar gazdele, deşi au avut mai mult posesia nu au fost foarte periculoşi în faţa porţii.

Prin acest eşec, Lotus Băile Felix rămâne pe locul 5 al ierarhiei Seriei a 10-a, cu 27 de puncte şi mai are un joc de disputat, cel de acasă, cu CSM Satu Mare, la finele săptămânii viitoare. Până atunci însă, bihorenii aşteaptă meciul din acest weekend de la Satu Mare, dintre echipa locală şi SCM Zalău, pentru a vedea ce face contracandidata sa la locul 4, cel care duce în play-off.

Deocamdată, atât Lotus cât şi SCM Zalău au câte 27 de puncte, iar la final, în caz de egalitate, trupa din comuna Sânmartin ar fi avantajată de rezultatele directe.

În ultima etapă, când Lotusul va juca acasă cu CSM Satu Mare, SCM Zalău va evolua, de asemenea pe teren propriu, cu FC Bihor, sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.

În partida de vineri de la Bistriţa, antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren echipa: Barabaș – Cucu, Pintea, Oltean, Creț – M. Popa, Gitye (min. 84 Cr. Copil), Sorian (min. 80 Gheban) – Fl. Pop, Hora şi V. Costea (min. 46 C. Sîrbu).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!