Şi fotbaliştii de la Lotus Băile Felix au susţinut sâmbătă pe teren propriu un joc de verificare din perioada pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Echipa pregătită de antrenorul Gheorghe Ghiţ a primit la Stadionul Comunal din Sânmartin replica formaţiei CSM Satu Mare, în faţa căreia a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 1-0.

Totuşi, tehnicianul bihorean şi-a menajat în acest meci jucătorii de bază, având în vedere că miercuri Lotus va debuta în noua ediţie a Cupei României. 

În prima repriză, în care în teren pentru Lotus au fost şi mare parte dintre jucătorii de bază, s-a jucat de la egal la egal, dar în partea a doua, pe fondul schimbărilor, oaspeţii au reuşit să marcheze. Unicul gol înscris de sătmăreni a fost însă dintr-o lovitură de la 11 metri: Ervin Zsiga, în minutul 74.

De menţionat însă că formația sătmăreană, pregătită de antrenorul Tiberiu Csik, și-a întărit lotul considerabil, având în vedere că îşi propune promovarea în Liga a II-a. 

„A fost un meci disputat, cu o echipă redutabilă, care vizează promovarea în liga secundă. Am oferit minute de joc pentru mai mulți jucători, pentru că vom avea miercuri meci în Cupa României. Prima repriză a fost echilibrată, ne-am creat două-trei ocazii de gol. În repriza secundă, oaspeții au reușit să înscrie în minutul 74, din penalty, după un fault în careu, la o nesincronizare a apărării noastre. Din păcate, noi nu am izbutit să egalăm”, a declarat, la final antrenorul bihorean Gheorghe Ghiț. 

În prima repriză pentru Lotus au jucat: Beke – Cr. Copil, Oros, Pintea, B. Creț – M. Popa, Sorian, Cucu – Costea, Fl. Pop, .Sârbu. Au mai jucat, în repiza a doua: Barabaș – Arsene, Bora, Tamas Paubluszting, Sala, Blăge, Cl. Codoban, Popovici Tămaș şi Gytea.

Miercuri, Lotus va juca la Sântandrei, cu echipa locală Crişul, în primul tur din Cupa României. Apoi, sâmbăta viitoare, Lotus Baile Felix va întâlni SCM Zalău, în ultimul joc amical al verii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!