Fotbaliştii de la Lotus Băile Felix au obţinut vineri primul punct din returul de campionat al Ligii a III-a, Seria a 10-a. Echipa din Sânmartin a evoluat în deplasare, la Cluj Napoca, pe terenul celor de la Sănătatea, formaţie în compania căreia a remizat cu scorul de 2-2.

Primii care au marcat în acest joc au fost tocmai bihorenii, care au deschis scorul în minutul 12, prin Vlad Costea, după care gazdele au egalat, în minutul 30, când a înscris Cătălin Mureşan.

La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, dar în partea a doua cei care au înscris primii au fost clujenii, care au punctat în minutul 51 prin veteranul Dorin Goga.

Golul egalizator al bihorenilor a venit în minutul 60, când a înscris Raul Tămaş.

Deşi au mai fost şi alte ocazii la ambele porţi, partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, un rezultat bun pentru bihoreni, care câştigă un punct din deplasare, un punct de moral, mai ales că în primele două etape din retur au pierdut.

Cu acest rezultat de egalitate, Lotus Băile Felix totalizează 19 puncte şi şi-a consolidat poziţia a III-a a clasamentului.

Cealaltă echipă bihoreană din serie, Crişul Sântandrei, va evolua în etapa a 12-a, sâmbătă de la ora 14, pe teren propriu, cu Victoria Carei. Va fi un derby al părţii secunde a clasamentului, întrucât se vor întâlni două vecine ale ierarhiei, Crişul de pe locul 7 şi Victoria Carei, situată pe poziţia a 8-a


Etapa a 12-a a Seriei a 10-a din cadrul Ligii a III-a:

Vineri, 10 noiembrie
SCM Zalău – Minerul Ocna Dej  1-1
Alexandru Micle (min. 80) / Bogdan Sucitu (min. 33)
Minaur Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare 0-2
Erwin Zsiga (min. 43), Moussa Samake (min. 75)
Sănătatea Cluj – Lotus Băile Felix 2-2
Cătălin Mureșan (min. 30), Dorin Goga (min. 51) / Vlad Costea (min. 12), Raul Tămaș (min. 60)

Sâmbătă, 11 noiembrie
CSM Sighetu Marmaţiei – Olimpia MCMXXI Satu Mare
Crişul Sântandrei – Victoria Carei


Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!