După o serie de patru victorii, fotbaliştii de la Lotus Băile Felix s-au împiedicat vineri pe teren propriu când, în cadrul etapei a 6-a a Ligii a III-a au înregistrat un semieşec în compania ultimei clasate din Seria a 10-a.

La stadionul comunal din Sânmartin, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au primit replica sălăjenilor de la Sportul Şimleu Silvaniei, pe care nu au reuşit să-i învingă, ci doar să obţină un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Aşa cum s-a întâmplat şi în precedentele două dispute de pe teren propriu, când au întâlnit două nou-promovate, şi de această dată jucătorii de la Lotus i-au luat de sus pe cei care veneau în Bihor de pe ultimul loc şi fără să marcheze vreun gol în primele cinci etape. Dacă în confruntările cu CSM Sighet şi CSM Victoria Carei, bihorenii de la formaţia din comuna Sânmartin au reuşit să-şi adjudece victoria, cu goluri marcate pe final, de această dată nu s-a mai repetat scenariul şi Lotus Băile Felix a cedat două puncte importante pe teren propriu.

Chiar înainte de pauză, oaspeţii au reuşit să înscrie, din penalty, printr-un bihorean, Darius Marina, cel care a transformat lovitura de la 11 metri din minutul 45, o lovitură de pedeapsă care a venit după ce fundaşul dreapta Cristian Copil a comis henţ în careu.

Cum era de aşteptat, în partea a doua, echipa bihoreană a controlat disputa, alergând după egalare şi ulterior după golul care să-i aducă victoria. Din păcate, nu a venit decât un singur gol, în minutul 83, când a înscris Claudiu Codoban, după o lovitură liberă executată de Patrick Blăgea.

Elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au forţat pe final şi golul al doilea, care nu a mai venit însă, deşi chiar în prelungiri, ei au trimis încă o dată mingea în poartă, prin Florin Pop, dar arbitrul Vladimir Nagy din Alba a anulat reuşita pe motiv de ofsaid.

După acest rezultat Lotus Băile Felix a acumulat 13 puncte şi, cel puţin pentru o zi, a urcat pe primul loc.

Formula de joc folosită de antrenorul Gheorghe Ghiţ vineri i-a cuprins pe: Barabaş – Cr. Copil (min. 46 Cl. Codoban), A. Gal, Al. Pintea M. Arsene (min. 78 C. Sîrbu) – D. Gheban (min. 41 G. Gitye), M. Popa, Al. Sorian, – Vl. Costea (min. 78 P. Blăgea), Fl. Pop şi S. Cucu (min. 27 R. Creţ).

În etapa viitoare, jucătorii formaţiei din comuna Sânmartin vor juca în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj II, sâmbătă, 8 octombrie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!