Echipele bihorene de fotbal din Seria a 10-a a Ligii a III-a au programate meciuri diferite în acest sfârşit de săptămână. Astfel, dacă Lotus Băile Felix va evolua vineri în deplasare, Crişul Sântandrei va juca sâmbătă pe teren propriu.

Ambele echipe vin însă după rezultate bune în etapa anterioară. Lotus Băile Felix este surpriza plăcută a turului de campionat, după opt etape ajungând pe locul II, la patru puncte de liderul SCM Zalău, şi cu patru puncte mai multe decât echipa de pe locul III, CSM Olimpia Satu Mare.

Jucătorii de la Lotus vor evolua de această dată la Vad, în judeţul Cluj, acolo unde îşi susţine meciurile de pe teren propriu echipa Minerul Ocna Dej. Jocul este programat vineri de la ora 15, urmând a fi arbitrat de maramureşeanul Răzvan Necrici.

Dacă elevii antrenorului Cosmin Bodea sunt pe locul 2, gazdele de la Ocna Dej se prezintă la acest meci de pe locul 7.

O zi mai târziu, sâmbătă, tot de la ora 15, va evolua şi cealaltă echipă bihoreană, Crişul Sântandrei.

Elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ, care au ajuns la două victorii în campionat, o vizează acum şi pe cea de-a treia, în compania unei vecine de clasament. Este vorba despre Olimpia MCMXXI Satu Mare, într-un meci care va avea loc la Sântandrei şi care va opune echipele situate pe locurile 9 şi 8.  În eventualitatea unui succes, Crişul Sântandrei va urca cel puţin o poziţie în clasament.

Programul etapei a 9-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a:

Vineri, ora 15

Minerul 1947 Ocna Dej - Lotus Băile Felix 
SCM Zalău - CSM Olimpia Satu Mare 
Sănătatea Servicii Publice - CS Minaur Baia Mare 

Sâmbătă, ora 15

CSM Victoria Carei - CSM Sighetu Marmaţiei 
Crişul Sântandrei - Olimpia MCMXXI Satu Mare 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!