Liga a III-a la fotbal şi-a desfăşurat vineri majoritatea partidelor din cadrul etapei a III-a, atât în Seria a 8-a, cât şi în Seria a 10-a, acolo unde judeţul Bihor are reprezentante.

Dintre cele trei formaţii bihorene, doar Lotus Băile Felix a evoluat vineri. Trupa pregătită de Cosmin Bodea a jucat pe teren propriu, la Stadionul Comunal din Sânmartin, în compania celor de la Sănătatea Cluj, pe care au reuşit să-i învingă cu scorul de 3-1.

La pauză clujenii conduceau cu 1-0, printr-un gol marcat de Vital Quadraogo în minutul 39.

În repriza a doua însă situaţia s-a schimbat, jucătorii de la Lotus au început foarte bine şi după o ocazie mare ratată de Vlad Costea, în minutul 51 Alex Pintea a reuşit să restabilească egalitatea, după o lovitură de colţ executată de Arsene.

Tot după o lovitură de colţ a înscris Lotus şi golul 2. Blăgea a centrat de această dată, iar Sergiu Oltean a înscris cu capul.

Jocul bun al bihorenilor a continuat şi la acest scor, iar pe final, iar în minutul 85, tânărul Florin Duma, de numai 18 ani, a marcat golul al treilea, iar Lotus Băile Felix s-a impus la o diferenţă de două goluri, cu scorul de 3-1, şi astfel a legat două victorii, după succesul din etapa anterioară de la Sântandrei.
În jocul de vineri, antrenorul Cosmin Bodea a trimis în teren pentru Lotus următoarea formulă: A. Barabaș – S. Cucu, Sg. Oltean, D. Lupșe, M. Arsene – D. Ciurcui, D. Sala (min. 86 A. Morar), V. Costea (min. 72 Fl. Duma), G. Gitye (min. 80 Cr. Urbanowski) – P. Blăgea (min. 80 M. Negru) şi D. Ghiță (min. 46 Al. Pintea).

Cealaltă echipă bihoreană din Seria a 10-a, Crişul Sântandrei, va evolua sâmbătă de la ora 17, în deplasare, cu CSM Victoria Carei. Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, se va mai desfăşura şi jocul  CSM Olimpia Satu Mare – Minaur Baia Mare.

Vineri au mai avut loc partidele: Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Sighetu Marmaţiei 2-2 şi Minerul Ocna Dej – SCM Zalău 1-2.

În Seria a 8-a, FC Bihor va evolua sâmbătă de la ora 17, la Stadionul „Iuliu Bodola”, cu Şoimii Lipova. Şi tot sâmbătă de la ora 17 va avea loc şi duelul SSU Politehnica Timișoara dintre CS Socodor.

Vineri în Seria a 8-a au avut loc partidele: Avântul Periam – Phoenix Buziaş 1-2 şi ACB Ineu – CSC Peciu Nou 0-0 şi Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Pecica 1-1.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!