La fel ca FC Bihor, echipa Lotus Băile Felix a pierdut cu scorul de 1-3 ultimul joc din play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal.

Sâmbătă, bihorenii de la Lotus au evoluat la Satu Mare, pe terenul echipei locale, CSM, într-un meci mai mult pentru palmares, cum a fost şi cel de vineri de la Bistriţa.

Formaţia sătmăreană s-a impus cu 3-1 în acest ultim duel din actualul sezon, după ce la pauză conducea cu 3-0.

Primul gol a fost înscris de Adrian Bura în minutul 25, după care, în minutul 37, gazdele au beneficiat de un penalty, pe care l-a transformat Ervin Zsiga, iar scorul a devenit 2-0. Prima repriză s-a încheiat cu 3-0, după ce în ultimul minut al primei părţi, Ciprian Brata a reuşit un gol spectaculos.

În repriza a doua, bihorenii au echilibrat jocul, iar în prelungirile partidei au reuşit să înscrie golul de onoare, prin Raul Tămaş, în minutul 90+2.

Echipa bihoreană a avut un debutant în acest joc, pe tânărul Răzvan Pele, născut în anul 2005 şi care a fost introdus pe final de meci de antrenorul Cosmin Bodea, în locul lui Vlad Costea. Pele provine de la LPS Bihorul Oradea și este pe lista comună în urma parteneriatului dintre cele două cluburi.

În disputa de vineri de la Satu Mare, tehnicianul echipei Lotus a utilizat formula: Ed. Beke (min. 46 Ad. Barabaș) – Cr. Copil, Sg. Oltean, T. Paubluzstig, M. Arsene - S. Cucu (min. 46 R. Tămaș), P. Blăgea (min. 75 S. Oșvat), Al. Sorian - Fl. Pop, V. Costea (min. 87 R. Pele), G. Gitye (min. 34 D. Sala).

Pentru jucătorii de la Lotus urmează încă o săptămână de antrenamente, după care vor intra în vacanță. Reunirea lotului este programată în 10 iulie.


Rezultatele ultimei etape din play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri
Gloria Bistrița – FC Bihor Oradea 3-1

Sâmbătă
CSM Satu Mare – Lotus Băile Felix 3-1


Primele două clasate, FC Bihor şi Gloria Bistriţa au obţinut calificarea pentru primul tur al barajului de promovare în Liga a II-a.

FC Bihor va juca în compania echipei de pe locul II în Seria a 9-a, Unirea Ungheni, în timp ce Gloria Bistriţa va evolua în compania echipei de pe primul loc din Seria a 9-a, Corvinul Hunedoara.

Manşa I a primului tur sau semifinalele barajului de promovare se va desfăşura miercuri, 24 mai, de la ora 18, pe terenul echipelor situate pe locul 2. Vor avea loc disputele: Unirea Ungheni – FC Bihor şi Gloria Bistriţa – Corvinul Hunedoara.

Manşa a II-a este programată pentru sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!