La şase zile de la reunirea celor de la FC Bihor, luni, fotbaliştii celeilalte echipe de fotbal din Bihor care activează în Liga a III-a, Lotus Băile Felix, au revenit la antrenamente.

Astfel, la prima întâlnire a antrenorului Gheorghe Ghiţ cu jucătorii, la Stadionul Comunal din Sânmartin, au fost prezenţi 28 de fotbalişti. Este vorba despre 18 jucători din lotul de anul trecut, plus 10 tineri proveniţi de la LPS Bihorul.

Nu au fost prezenţi din vechea gardă: Claudiu Codoban (plecat la o echipă arădeană din Liga a IV-a), Andrei Gal și Patrick Popovits (ajunşi la FC Bihor), Aris Morar şi Marco Mudura. De asemenea, a lipsit, nemotivat însă, Tamas Paublusztig.

Conform preşedintelui clubului Alexa Krenek, chiar dacă au plecat unii jucători, în zilele următoare vor veni alţii în locul lor.

La reunirea echipei a fost prezent şi primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza, care i-a asigurat pe componenţii echipei de susţinerea autorităţii locale şi în noul an.

În continuare, echipa Lotus Băile Felix se va pregăti pe plan local, iar din 5 februarie va intra într-un cantonament la Hotel President din Băile Felix.

Au fost stabilite şi jocurile de pregătire. Primul dintre ele este programat pe 28 ianuarie, cu CS Socodor din Liga a IV-a Arad, urmând ca apoi săptămânal Lotus să dispute câte un joc amical: pe 4 februarie cu Victoria Carei, pe 11 februarie cu Şoimii Lipova, pe 18 februarie cu Sportul Şimleu Silvaniei, pe 25 februarie cu Crişul Chişineu Criş şi pe 4 martie cu ACB Ineu, toate acestea fiind echipe de Liga a III-a.

Jucătorii prezenţi la reunirea de luni a lotului echipei Lotus Băile Felix: Adrian Barabaș, Eduard Beke şi Patrick Indrie – portari; Cristian Copil, Alex Pintea, Cristian Oros, Răzvan Creț, Marian Arsene, Sebastian Cucu, Mădălin Popa, Darius Gheban, Gelu Gitye, Alexandru Sorian, Florin Pop, Vlad Costea, Cosmin Sîrbu, Patrick Blăgea, Denis Sala, Raul Tămaș, Luca Hadade, Sebastian Gondor, Răzvan Pașcalău, Luca Nicoruț, David Mailinger, Tudor Bochiș, Răzvan Pele, Costel Trip și Răzvan Țepele.

Staff-ul tehnic este alcătuit în continuare din: Gheorghe Ghiț – antrenor principal, Petre Ardelean şi Ciprian Fiter – antrenori secunzi şi Nicolae Petre – antrenor al portarilor.

Vă reamintim că, înaintea ultimelor trei etape din sezonul regular al Ligii a III-a, Lotus Băile Felix ocupă locul 5 în Seria a 10-a.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!