Cele mai bune echipe de fotbal ale judeţului Bihor, CAO 1910 Oradea şi Lotus Băile Felix, se vor întâlni miercuri, de la ora 18, în joc direct, care se va desfăşura la Sânmartin, pe stadionul comunal.

Pe lângă rivalităţile locale, derby-ul judeţului Bihor la fotbal vine de această dată şi cu o miză în plus, locul la barajul de promovare. Aceasta pentru că ambele echipe au această şansă.

Deşi în prezent le despart şase puncte pe cele două echipe, o victorie a gazdelor în partida de miercuri ar reduce diferenţa la trei puncte şi, cum mai sunt trei runde de disputat, orice se poate întâmpla până la final.

Jocul Lotus Băile Felix - CAO 1910 Oradea se va desfăşura la stadionul comunal din Sântandrei de la ora 18 şi va fi condus de o brigadă de arbitri din judeţul Sibiu. La centru va oficia Andrei Lucian Ţiţii din Şura Mică, în timp ce asistenţi vor fi Emeric Tocai şi Răzvan Spătar, ambii din municipiul Sibiu.

În cealaltă partidă din etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a 10-a, miercuri de la aceeaşi oră, 18, Minaur Baia Mare va primi, acasă, replica echipei Someşul Dej.

În play-out, Luceafărul Oradea va juca şi ea acasă, tot la Sânmartin, dar pe stadionul Luceafărul, la doar două sute de meri de stadionul comunal, unde va primi replica sălăjenilor de la SCM Zalău. Oaspeţii pornesc mari favoriţi în acest joc, zălăuanii fiind primii clasaţi în play-off, în timp ce tinerii jucători de la Luceafărul ocupă ultima poziţie. Acest joc, programat tot miercuri la 18, va fi arbitrat de maramureşeanul Răzvan Necrici, din localitatea Chechiş.

Pe lângă disputa de la Sânmartin, în play-out vor mai juca în runda intermediară şi Progresul Şomcuta Mare cu Sportul Şimleu Silvaniei şi CSM Satu Mare cu CFR Cluj II.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!