Ultima etapă din acest an din cadrul Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal le programează pe cele două echipe bihorene Lotus Băile Felix şi Crişul Sântandrei să evolueze pe teren propriu în acest sfârşit de săptămână, vineri şi sâmbătă.

Situată pe locul III, Lotus Băile Felix va juca vineri la Sânmartin, în compania echipei de pe locul II, CSM Olimpia Satu Mare. Este vorba, astfel, despre un derby pentru locul al II-lea, un joc care se anunţă atractiv, cu două formaţii care sunt despărţite doar de trei puncte în clasament. Ca urmare, în cazul unei victorii pentru trupa bihoreană pregătită de Cosmin Bodea, aceasta ar urca pe locul II al clasamentului, depăşit echipa sătmăreană la rezultatele directe.

Jocul Lotus Băile Felix - CSM Olimpia Satu Mare este programat vineri cu începere de la ora 14, la Stadionul Comunal din Sânmartin şi va fi arbitrată de o brigadă ce îl va avea la centru pe Mihai Motan din Târgovişte. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Cristian Daniel Ilinca din Craiova şi Sebastian Păduraru din Gura Humorului. Observator pentru arbitri a fost delegat arădeanul Silviu Mocanu, iar delegat pentru joc, Dorin Micşa din Timişoara.

Crişul Sântandrei luptă pentru locul IV

Cealaltă formaţie bihoreană din competiţie, Crişul Sântandrei, va evolua sâmbătă de la aceeaşi oră, 14, în compania echipei CSM Sighetu Marmaţiei.

Dacă jocul de la Sânmartin reprezintă derby-ul pentru locul II, meciul de la Sântandrei este cel pentru locul IV, întrucât se vor întâlni echipele de pe poziţiile V şi IV. Pe locul V este Crişul Sântandrei, cu 18 puncte, în timp ce echipa din Sighet ocupă locul IV, cu trei puncte mai mult. Ca urmare, şi la Sântandrei, echipa gazdă, dacă va obţine victoria în disputa de sâmbătă va face rocada cu adversara sa din clasament şi pe urma pe locul IV, care este un loc de play-off. Și aici se anunță, așadar, un joc interesant, cu ambele combatante care vor da totul pentru a obţine un rezultat pozitiv.

Meciul Crişul Sântandrei - CSM Sighetu Marmaţiei, de sâmbătă, ora 14, se va disputa pe Stadionul Crişul din Sântandrei.

În această ultimă etapă din 2023, liderul clasamentului, SCM Zalău are meci acasă, vineri cu Sănătatea Cluj.


Iată programul complet al etapei a 15-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 14

SCM Zalău - CS Sănătatea Servicii Publice

Minerul 1947 Ocna Dej - CS Minaur Baia Mare

Lotus Băile Felix - CSM Olimpia Satu Mare

Sâmbătă, ora 14

Crişul Sântandrei - CSM Sighetu Marmaţiei

CSM Victoria Carei - SC Olimpia MCMXXI Satu Mare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!