Un bărbat în vârstă de 59 ani din Sîntandrei s-a ales cu dosar penal, după ce, luni, a lovit un biciclist cu maşina, iar apoi a plecat de la locul accidentului.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Poliția Bihor, accidentul s-a produs pe drumul județean 757 şi a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 09.47.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, din Sîntandrei, conducea un autoturism pe direcția Tărian - Oradea, iar în momentul efectuării unei manevre de depăşire a unui alt autovehicul care se deplasa în faţa sa, a acroșat o bicicletă pe care se deplasa regulamentar, din sens opus, un bărbat de 79 de ani, din Sîntandrei.

În urma impactului, biciclistul a căzut în afara părții carosabile, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Şoferul maşinii s-a făcut nevăzut, fiind găsit, însă, de polițiștii rutieri, care i-au întocmit şi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, respectiv pentru părăsirea locului evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiei.