Accidentul a avut loc marţi seară, în dreptul Bisericii Emanuel de pe Calea Aradului. „Aflat la volan, un tânăr de 18 ani a accidentat o femeie de 56 de ani, care se angajase în traversarea carosabilului în mod regulamentar", a declarat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cercetările sunt efectuate de ofiţerii Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor, care au descoperit că şoferul neatent abia ce îşi obţinuse permisul de conducere. „Din primele investigaţii, vina aparţine şoferului care nu a fost atent la conducere şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Tânărul obţinuse permisul doar de câteva zile, pe 29 ianuarie", a declarat şeful SPR Bihor, comisarul şef Dorin Sava.

În urma acroşajului, victima a suferit multiple leziuni şi a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

„Pacienta se află internată la secţia de Ortopedie, cu policontuzii suferite în urma accidentului rutier", a explicat dr. Adriana Casian, medic la SMURD.