Scene demne de un film de acţiune la Oradea! Magazinul de bijuterii din centrul comercial Era Shopping Park a fost prădat, iar hoţii au plecat cu bijuterii în valoare de peste 50.000 euro. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, spargerea a fost comisă în zorii zilei de miercuri, în jurul orei 3. Hoţii au intrat în centrul comercial pe o uşă folosită doar pentru aprovizionare şi care duce spre un hol lateral.

De obicei, uşa respectivă e închisă. Marţi noaptea, însă, a fost descuiată.

Ajunşi pe hol, spărgătorii au tăiat peretele de rigips spre anexa magazinului de bijuterii, folosită ca magazie, iar de acolo au intrat în incinta magazinului, pe care l-au golit de-a dreptul, furând peste 1 kilogram de coliere, lănţişoare, inele şi alte bijuterii, valoarea pagubei depăşind 50.000 euro. 

Poliţiştii au fost anunţaţi miercuri dimineaţa despre furt, iar cercetările la faţa locului s-au încheiat deja. 

Modul în care au acționat hoţii indică faptul că aceştia cunoşteau reţeaua de securitate a centrului comercial, au ales zona unde nu există camere de supraveghere, dar care are acces spre magazin.

Deocamdată, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor sunt rezervaţi în declaraţii, limitându-se să spună că ancheta e derulată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!