Când văd cum mulţi dintre compatrioţii noştri pun botul la toate prostiile despre conspiraţii, am bănuiala că anumite televiziuni urmăresc cu orice preţ tâmpirea privitorilor. Nici nu trebuie să se străduiască prea tare pentru a-i băga pe bieţii oameni în ceaţă.

E suficient să arunci pe piaţă câteva cuvinte, ca ele să fie preluate pe nemestecate de cei cu creierul neted şi odihnit. Vă mai aduceţi aminte de "binom"? 95% din cei care foloseau termenul habar n-aveau ce înseamnă, pentru că studiul binomului se face prin clasa a III-a, adică mult după ce ei terminaseră şcoala. Tot ce se întâmpla rău în ţara asta era din pricina evreului ungur Soros. Iar vaccinurile erau menite să ne distrugă ca popor, popor care crede mai mult în moaşte şi incantaţii decât în sistemele de irigaţii.

Acum miza s-a mutat pe pericolul reprezentat de cipare, deşi cei care se tem de aşa ceva ar merita cel mult crotaliaţi. Soros a fost înlocuit cu Bill Gates, chit că acesta nu e nici evreu, nici ungur. Iar acum Oculta Mondială este cea care ne ţine în casă, scopul fiind evident: acela de a nu sta afară.

Dacă în plină pandemie cadrele medicale nu pot testa comunităţile infectate cu coronavirus, dacă oamenii au mai mare încredere în bulibaşă decât în Ministrul Sănătăţii, este clar că ceva e fundamental greşit în societate. Dacă vectorii propagandei antioccidentale pot scoate în stradă manifestanţi împotriva măsurilor de izolare, e semn că nu Covid-ul, ci prostia este cel mai periculos flagel care ne bântuie.

Când ne-au luat ruşii Basarabia şi Bucovina, fără să tragem un foc de armă, nu a fost nicio problemă. Dar dacă un amărât de portar vrea să ne ia temperatura la intrarea în magazin, totul devine o chestiune de libertate a individului şi de supravieţuire a poporului.