După ce a revenit din cantonamentul din Austria, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a disputat, miercuri, la Baza Sportivă Luceafărul Felix de la Sânmartin, un nou joc amical. De această dată, "roş-albaştrii" au întâlnit echipa Unirea Livada, revelaţia returului sezonului trecut din Liga a IV-a Bihor.

Cum era de aşteptat, elevii antrenorului Cornel Ţălnar s-au impus cu scorul de 3-1, după un joc pe care l-au dominat. La pauză, Luceafărul conducea cu 1-0, după ce a reuşit să înscrie, în minutul 20, prin C. Roşu.

În partea a doua, în minutul 55, Feher a urcat scorul la 2-0, iar zece minute mai târziu, Claudiu Codboban a marcat pentru 3-0. Golul oaspeţilor l-a marcat Bogdan Laslău, în minutul 79.

De menţionat este şi faptul că, pe lângă cele trei goluri, "luceferii" au mai ratat tot atâtea ocazii mari, prin Goge, Feher, care a trimis în bară şi Bactăr.

În această partidă, pentru Luceafărul au evoluat de la început: Poiană – Balea, Al. Iacob, Mutu, I. Ban – C. Roşu, Asanache, Ţegle, Bedea – Herghelegiu, M. Matei. În repriza a doua au fost folosiţi însă: Began – Fl. Drăgan, Mutu, Bactăr, Tomozei – Cuc, Feher – Chiş Toie, Codoban, P. Goge – Herghelegiu.

În următorul joc, sâmbătă, de la ora 10, Luceafărul va evolua tot la baza de la Sânmartin, în compania echipei CSC Sînmartin.