Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au pierdut miercuri jocul pe care l-au disputat în deplasare, la Târgoviște, pe terenul Chindiei, cu scorul de 1-2.

Echipa gazdă a avut o evoluție bună în prima repriză, când a marcat de două ori, prin Crinel Stoica și Cherchez din penalty, în timp ce Luceafărul a revenit în partea a doua, când a redus din handicap, prin golul lui Constantin Roșu, care a revenit ca titular, după o accidentare care l-a ținut mai mult timp pe tușă.

Pe finalul partidei, gazdele au tras de timp, astfel că bihorenii nu au mai reușit egalarea.

Primul gol al partidei s-a marcat în minutul 32, după ce Crinel Stoica, jucător care a intrat în minutul 24 în locul accidentatului Cornel Dinu, a deschis scorul cu un şut din demi-voleu, în dreapta portarului Goia.

Apoi, în minutul de prelungire al primei reprize târgoviștenii au primit un penalty, care a fost executat de Cristian Cherchez, acesta înscriind și ducând scorul la 2-0.

În repriza a doua situația s-a echilibrat, Luceafărul insistând mai mult, doar că golul l-a reușit abia în minutul 90, când Costea a centat de pe dreapta, iar Constantin Roşu a reluat cu spiţul din centrul careului în dreapta portarului.

Simțindu-se amenințați în minutele de prelungire, jucătorii de la Chindia au tras de timp cât au putut, iar, în acest fel, bihorenii nu s-au mai putut apropia periculos de poarta adversă, jocul încheindu-se cu scorul de 2-1pentru gazde.


Chindia Târgovişte – Luceafărul Oradea 2-1 (2-0)

Au marcat: Cr. Stoica (min. 32), Cherchez (min. 45+1 din penalty) / C. Roşu (min. 90)

Chindia: Căbuz – Martac, Ispas, Vătavu, C. Dinu (min. 24 Cr. Stoica) – Pătru (ctp.), L. Mihai, Dumitraşcu, Pencea – Cr. Neguţ, Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru

Luceafărul: Goia – Bedea, Hlinca, Fl. Cordoş, I. Ban – Chiş Toie, Codoban (min. 83 Balla), Feher – C. Roşu (ctp.), M. Matei (min. 80 D. Costea), Arnăutu (min. 75 I. Cuc). Antrenor: Alexandru Kiss

Au arbitrat: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Marian Truţă (Băbeni) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

Dintre celelalte rezultate ale etapei din această săptămână din Liga a II-a la fotbal se remarcă surpriza de la Timișoara, unde ASU Poli a învis liderul clasamentului, Juventus București, cu scorul de 2-1. Interesant este însă că și CS Mioveni a pierdut la Brăila, în timp ce UTA Bătrâna Doamnă și-a continuat seria succeselor, cu victoria cu 2-0, pe teren propriu, în fața Olimpiei Satu Mare.


Etapa a XXXI-a a Ligii a II-a la fotbal:

Marți:

UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare 2-0

Miercuri:

ASU Politehnica Timişoara - Juventus Bucureşti 2-1

Metalul Reşiţa - FC Academica Clinceni 1-1

Dacia Unirea Brăila - CS Mioveni 1-0

Foresta Suceava - FC Braşov 0-0

Chindia Târgovişte - Luceafărul Oradea 2-1

Joi:

Ora 17:30 CS Baloteşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-2 (0-0)

Unirea Tărlungeni - Dunărea Călăraşi 0-3 (la masa verde)

CS Afumaţi stă.


Clasament:

În etapa viitoare, sâmbătă, 29 aprilie, Luceafărul Oradea va sta, dar va câștiga la masa verde jocul care ar fi trebuit să-l susțină cu retrasa CSM Rm. Vâlcea.