Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului Ligii a II-a, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a disputat un nou joc de verificare, ultimul din pauza competiţională.

Elevii antrenorului Cristian Dulca au făcut deplasarea la Tăşnad, acolo unde s-a duelat cu echipa locală Unirea, din Liga a III-a.

Surprinzător, echipa orădeană a cedat acest joc, cu scorul de 2-3, după ce la pauză gazdele conduceau chiar cu 3-0.

Meciul s-a desfăşurat pe un teren greu, iar golurile celor de la Luceafărul le-au marcat Neacşa şi Feher, primul chiar la jocul de debut al său la formaţia bihoreană.

Mijlocaş de bandă şi în vârstă de 26 de ani, Sergiu Neacşa a evoluat ultima dată la AFC Hermannstadt, însă el are în palmares şi peste 60 de jocuri în prima ligă, unde a înscris şi 4 goluri. Neacşa a evoluat pentru o perioadă chiar şi în străinătate, la echipa belarusă Dinamo Minsk.

În jocul de la Tăşnad, la Luceafărul a mai apărut o noutate în lot, antrenorul Cristian Dulca testând un jucător olandez, pe fundaşul stânga Calvin Valies, în vârstă de 23 de ani, care ultima dată a evoluat în cea de-a doua ligă din Grecia.

Tehnicianul formaţiei Luceafărul a început jocul cu: Gudea – Balea, Cr. Oros, A. Tînc, R. Trif – Ţegle, V. Pop – Al. Dulca, Codoban, Bruno Rocha – V. Rusu. În repriza a doua i-a trimis în teren însă pe: Goia – I. Ban, Mutu, A. Tînc, C. Valies – Feher, Cuc – Neacşa, D. Lukacs, C. Roşu – Antohi.

Sâmbăta viitoare, pe 24 februarie, este programată prima etapă din noul an a Ligii a II-a, când Luceafărul ar trebui să întâlnească pe teren propriu echipa ASA Tg. Mureş, echipa care la începutul săptămânii va primi însă verdictul din partea instanţei în ceea ce priveşte falimentul.