Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat seria jocurilor amicale din această iarnă cu o partidă pe care au susţinut-o la Arad, în faţa gazdelor de la UTA, o colegă de serie, dar cu aspiraţii ceva mai măreţe decât bihorenii la această competiţie a Ligii a II-a.

Desfăşurat pe teren sintetic, la Stadionul Motorul, jocul dintre cele două s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, după ce şi la pauză s-a consemnat tot scor egal, 0-0.

Partida a fost destul de echilibrată, iar arădenii, deşi ocupă un loc mai bun în clasament şi şi-au întărit lotul în această iarnă cu câţiva jucători din prima ligă, nu au reuşit să se impună. Cei drept, ei au deschis scorul, prin D. Popa în minutul 85, dar peste doar patru minute, în minutul 89, orădenii au reuşit să restabilească egalarea, prin Fl. Drăgan.

Elevii antrenorului Cristian Lupuţ au fost mai periculoşi în acest joc din loviturile libere, de care au beneficiat din preajma careului, dar Vasile Pop, Cristian Oros şi Preoteasa nu au reuşit să fructifice.

Tehnicianul formaţiei Luceafărul a trimis în teren în jocul de la Arad echipa: Moga (min. 46 Moroz) – Wanya (min. 58 Ciul), Cr. Oros, Băican, Moihedja (min. 58 Core) – Mitrică (min. 58 Fl. Drăgan), Chiorean, Lu Yuefeng (min. 58 Preoteasa), Al. Dulca (min. 50 C. Roşu) – V. Pop (min. 58 Luduşan) şi Paraschiv (min. 58 Lăsconi).

Reamintim că acesta a fost cel de-al treilea joc de verificare al "roş-albaştrilor" de la Luceafărul în această iarnă, după partida de la Debreţin, din timpul cantonamentului, pierdută cu 0-4, şi meciul de miercuri de la Sânmartin, câştigat cu 3-1 în faţa hunedorenilor de la Cetate Deva.

Săptămâna viitoare, luceferii vor mai susţine două partide de pregătire, miercuri, cu Unirea Tăşnad şi sâmbătă, cu CAO Oradea.