Formaţia de fotbal Luceafărul Oradea a disputat sâmbătă ultimul joc amical din această vară înaintea începerii noii ediţii a campionatului Ligii a II-a. Formaţia bihoreană a primit la stadionul din Sânmartin replica echipei Universitatea Cluj, în compania căreia a remizat cu scor alb, 0-0.

Deşi pe parcursul jocului s-au consemnat mai multe ocazii de poartă, până la urmă nu s-a marcat, dar ambele combatante s-au declarat mulţumite de prestaţia avută.

La Luceafărul cu această ocazie şi-a făcut redebutul mijlocaşul Paul Păcurar, cel care sezonul trecut a plecat de la echipa bihoreană la Pandurii Tg. Jiu, în Liga I. Acum însă, cum formaţia din Tg. Jiu a retrogradat în liga secundă, Păcurar s-a reîntors la formaţia orădeană.

În meciul cu echipa suporterilor din Cluj, antrenorul Cornel Ţălnar a început partida cu: Poiană –Balea, Al. Iacob, A. Cordoş, I. Ban – Asanache, Ţegle – C. Roşu, Codoban, Bedea – Hergheligiu. Pe parcurs au mai intrat însă şi: Mutu, Păcurar, Feher, Tomozei, Chiş Toie şi Goge.

În prima etapă a ediţiei 2017-2018 din Liga a II-a, Luceafărul Oradea va juca sâmbătă, 5 august, acasă, la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în compania celor de la Metalul Reşiţa.

Totuşi există posibilitatea ca Luceafărul să aibă în runda inaugurală o altă adversară, dacă echipa din Reşiţa, care evoluează însă la Snagov, nu va fi primită în eşalonul al II-lea. Totul se va decide marţi, 1 august, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.