Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat, vineri, seria jocurilor amicale din această iarnă. Elevii antrenorului Cristian Dulca au primit, la Sânmartin, replica echipei clujene de ligă a III-a, Sănătatea.

Spre deosebire de celelalte trei partide amicale din această iarnă, pe care le-a câştigat, în acest meci formaţia bihoreană de ligă secundă a remizat cu scorul de 1-1, după ce şi la pauză scorul era egal, 0-0.

Golul echipei orădene a fost marcat de Alexandru Dulca, însă în prima repriză Constantin Roşu a ratat o lovitură de la 11 metri.

Tehnicianul Cristian Dulca nu a folosit cea mai bună formulă pe care o are la dispoziţie,  jucătorii de bază având programat un antrenament. Totuşi în disputa cu echipa clujeană, situată pe locul 8 în Seria a V-a a Ligii a III-a, antrenorul Luceafărului a trimis în teren şi doi noi jucători. Este vorba despre mijlocaşul Paul Păcurar, care s-a reîntors la "roş-albaştrii", de la UTA, dar şi despre tânărul fundaş central Alin Bădârac, de 19 ani, venit de la Astra Giurgiu.

Antrenorul Cristian Dulca a început partida cu: Goia – Torişte, Mutu, Bădârac, I. Ban – C. Roşu, Ţegle, Băban, Niţă – Antohi şi Al. Dulca. În repriza a doua i-a mai trimis în teren însă şi pe: Chiş Toie, Paul Păcurar şi Chiorean.

În următorul joc de verificare, Luceafărul Oradea va evolua, marţi, în deplasare, pe terenul unei alte echipe clujene, Universitatea, liderul clasamentului însă din Seria a V-a a Ligii a III-a.