Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat miercuri, cu o victorie la scor, seria jocurilor amicale din această vară. Bihorenii au primit, pe teren propriu, replica echipei ASU Poli Timişoara.

La fel ca în duelul precedent, cu Ripensia, elevii antrenorului Cristian Lupuţ s-au impus şi de această dată, câştigând jocul cu ASU Poli. Semn că le prieşte partidele cu echipele timişorene!

Luceafărul a învins cu 5-0, după ce Vasile Pop a reuşit un recital de goluri, marcând patru din cele cinci reuşite ale orădenilor.

La pauză scorul a fost 1-0, prin golul din penalty înscris de V. Pop în minutul 39. În repriza a doua,  Prejmereanu a înscris mai întâi, în minutul 53, după care Vasile Pop şi-a continuat recitalul, înscriind de alte trei ori, în minutele 58, 78 şi 80. Astfel, scorul final al jocului a fost 5-0, iar bihorenii au obţinut cea de-a doua victorie din seria partidelor de verificare din această vară.

Cu acest meci au apărut şi alte nume noi la Luceafărul, precum portarul portarul Alin Sălăjan (care a mai jucat la Luceafărul, dar şi la FC Bihor). Sălăjan a venit acum de la ACS Energeticianul (fosta ACS Şirineasa). Cealaltă noutate la jocul de miercuri al bihorenilor a fost mijlocaşul Narcis Cârlig,  (un jucător care s-a format la Liberty Salonta, dar care a trecut şi prin curtea celor de la CSU Craiova).

Miercuri, pentru Luceafărul au evoluat de la început Moroz – Torişte, Oros, Mussa, I. Ban – D. Lukacs, Prejmereanu – Vasile Pop, Codoban, Gunie – Paraschiv. Au mai intrat însă, după pauză A. Sălăjan – Fl. Drăgan, Băican, Chiorean, Mitrică, Opriş, Joan, N. Cârlig şi Luduşan. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Echipa ASU Poli Timişoara i-a avut în teren de la început pe Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheş – Schieb, Vidrăşan, Poparadu, Ignea – Velici şi Bozian. Au mai intrat însă şi Borbei – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Bîte, Bedea, Miholca, Plămadă, Ghinescu, Bănică şi Gaşpar. Antrenor: Cristian Petruescu.