Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea şi-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din această vară. Echipa pregătită de antrenorul Florin Fărcaş a primit pe teren propriu, la baza sportivă proprie de la Sânmartin, replica formaţiei de ligă a IV-a Crişul Sântandrei.

La capătul unui joc controlat cu autoritate, cei de la Luceafărul s-au impus cu scorul de 6-0, după ce la pauză conduceau cu 4-0. Câte două goluri au reuşit Cigan şi Arnăutu, iar câte un gol Costea şi Sorian.

Pe lângă cele şase goluri, Luceafărul şi-a creat şi alte ocazii bune de a marca.

Echipa trimisă în teren la acest joc de antrenorul Florin Fărcaş a fost următoarea: Pap (46 Goia) – Balea (60 Drăgan), Fl. Ilie (75 Stan), Moga (60 Nogo), I. Ban (60 Radu Alexandru) – Bedea (60 Feher), Ţegle (60 Bactăr) – C. Roşu (60 Chiş Toie), Păcurar (60 Balla), Cr. Cigan (60 Costea) – Arnăutu (60 Sorian).

De precizat că în acest meci s-a consemnat revenirea lui Alexandru Sorian, fotbalist care a fost accidentat din iarnă, el ratând întreg returul sezonului trecut.

"A fost un joc cu o echipă mult inferioară nouă, cu un joc bine organizat, cu o posesie bună şi cu o circulaţie a balonului destul de bună. Sunt mulţumit de modul cum s-au implicat şi cum s-au concentrat, chiar dacă adversarul a fost inferior la toate capitolele. Una peste alta, sunt mulţumit că n-am avut parte de nicio accidentare şi sperăm ca în următoarele săptămâni să putem pregăti aşa cum trebuie echipa pentru noul start", a declarat, pentru BIHOREANUL, antrenorul formaţiei Luceafărul, Florin Fărcaş.

Întrucât debutul ediţiei 2016-2017 a Ligii a II-a la fotbal a fost amânat până pe data de 6 august, sâmbăta viitoare, 30 iulie, Luceafărul va mai disputa o partidă de verificare. Cum Ripensia Timişoara a anunţat că nu mai vine pentru acest joc, conducătorii echipei bihorene caută acum un adversar pentru ultimul amical, fiind vizată tot o echipă de Liga a IV-a sau Liga a III-a.

De menţionat că obiectivul pentru noul sezon al Ligii a II-a va fi stabilit pe data de 1 august, atunci când formaţia pregătită de antrenoul Florin Fărcaş îşi va afla adversarele şi programul competiţional.