După victoria de luni, pe teren propriu, din faţa sucevenilor de la Foresta, fotbaliştii bihoreni de la Luceafărul Oradea au făcut deplasarea în acest sfârşit de săptămână la Brăila, unde, duminică, vor întâlni echipa locală Dacia Unirea.

Meciul va conta pentru etapa a XV-a a campionatului Ligii a II-a şi va opune două formaţii vecine de clasament, ambele cu câte 19 puncte. Luceafărul ocupă poziţia a X-a, în timp ce brăileni se situează pe locul al XI-lea, diferenţa ditre cele două fiind dată doar de golaveraj.

Cu alte cuvinte, se anunţă un derby al mijlocului de clasament, o bătălie pentru locul al X-lea. Ambele formaţii se prezintă la acest joc după ce au acumulat câte şase victorii şi o remiză.

În runda anterioară, brăilenii au stat, pentru că aveau programat meci cu Şoimii Pâncota, formaţie, între timp, exclusă din compatiţie.

Pentru că i-au aşteptat un drum lung, orădenii au făcut deplasarea spre Brăila încă de vineri. "Ne aşteaptă un joc dificil, un derby pentru locul 10. Noi abordăm fiecare joc cu gândul la victorie. Sper să avem din nou o evoluţie bună şi să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat antrenorul Erik Lincar.


Etapa a XV-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă:

Ora 11:00 CS Baloteşti - Dunărea Călăraşi

Ora 11:00 ACS Berceni - Olimpia Satu Mare

Ora 11:00 CSM Râmnicu Vâlcea - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Ora 11:00 Foresta Suceava - CS Afumaţi

Ora 11:30 Chindia Târgovişte - Juventus Bucureşti

Ora 14:00 ASU Politehnica Timişoara - Unirea Tărlungeni

Duminică:

Ora 11:00 UTA Bătrâna Doamnă - FC Academica Clinceni

Ora 11:00 Dacia Unirea Brăila - Luceafărul Oradea

Luni:

Ora 18:00 CS Mioveni - FC Braşov

Metalul Reşiţa a stat.