Campionatul Ligii a II-a la fotbal îşi va încheia în acest sfârşit de săptămână sezonul competiţional 2018-2019, odată cu disputarea jocurilor ultimei etape. În cadrul acestei runde, jucătorii de la Luceafărul Oradea vor evolua pe teren propriu, sâmbătă, cu începere de la ora 13, în compania deţinătoarei "lanterneii roşii", formaţia brăileană Dacia Unirea, "Cenuşereasa" competiţiei.

Meciul, care va avea loc la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin, va începe la ora 13, la solicitarea echipei oaspete, care, se pare, va veni cu trenul în Bihor. În ultima perioadă, suporterii "roş-albaştrilor" şi-au pus întrebarea dacă meciul va mai avea loc sau nu, dat fiind că formaţia brăileană este retrogradată deja de mai multe etape, a pierdut la scor cam toate jocurile din ultimele săptămâni, iar cum regulamentul îi permite să nu se prezinte la un meci, ar fi putut evita costurile cu deplasarea, dar şi reduce proporţiile scorului. Brăilenii au dat însă dovadă de fair-play şi respect pentru competiţie şi vor ajunge la Sânmartin, pentru a încheia pe teren ediţia de campionat a Ligii a II-a.

Situaţi pe locul VIII înaintea rundei, "luceferii" vor încheia cel mai probabil sezonul pe aceeaşi poziţie cu cea de anul trecut, când s-au clasat tot pe locul 8. Este greu de crezut că echipa brăileană, care nu a mai cucerit nici măcar un punct în ultimele etape şi care a apelat în ultima perioadă la jucători tineri, va pune probleme echipei.

Suporterii bihoreni aşteaptă însă un festival de goluri din partea favoriţilor în acest meci.

Chiar dacă jocul este programat de la ora 13, acesta nu va fi televizat. Intrarea spectatorilor este liberă.


Etapa a 38-a (ultima) a Ligii a II-a:

Vineri, 31 mai

Ora 11:00 SSC Farul Constanţa - Ripensia Timişoara
Ora 13:00 Aerostar Bacău - CS Baloteşti
Ora 16:30 CS Mioveni - UTA Arad  (DigiSport 1, TelekomSport 1 şi LookSport)

Sâmbătă, 1 iunie

Ora 11:00 Daco-Getica Bucureşti - ACS Poli Timişoara
Ora 12:00 ASU Politehnica Timişoara - Metaloglobus Bucureşti
Ora 13:00 Luceafărul Oradea - Dacia Unirea Brăila
Ora 14:30 FC Argeş - Sportul Snagov (DigiSport 1, TelekomSport 1 şi LookSport)
Ora 17:00 Petrolul Ploieşti - Academica Clinceni (DigiSport 2, TelekomSport 2 şi LookSport)
Ora 17:00 Universitatea Cluj - Pandurii Târgu Jiu (DigiSport 1, TelekomSport 1 şi  LookSport)
Ora 17:00 Energeticianul - Chindia Târgovişte